Byt till elcigg

Att sluta röka är otroligt svårt och det är minst sagt en utmaning. Det krävs att man är otroligt bestämd när man vill sluta röka, eller att man använder sig av elcigg. När du byter ut dina vanliga cigaretter mot elcigg får du fortfarande i dig nikotinet som du är beroende av och som får dig som rökare att fungera som människa. Däremot skippar du alla giftiga ämnen som faktiskt finns i tobak. Du får alltså endast i dig nikotinet. Du hittar Bäst Elcigg 2017 här och med dem kommer du snabbt igång med att sluta röka och det har aldrig förut varit så enkelt som är det är med elcigg.

Du kommer garanterat att lyckas. Samtidigt finns det många andra fördelar med att byta till elcigg utöver det faktum att du skippar allt gift i tobak. Du får alla fördelar som kommer med att sluta röka utan att du slutar med ditt nikotin.

Fördelar med elektronisk rökning

Det är lätt att byta till elcigg i och med att du får behålla vanan. Elciggen ser ut som en vanlig cigarett och du får det nikotin som du så gärna vill ha i dig. Du utsätter dock inte längre de du älskar för passiv rökning och ditt hår och dina kläder luktar inte längre cigarettrök. Du kommer från och med nu endast att andas ut vattenånga vilket innebär att du kan röka vart du än befinner dig. Det är ingen som tar skada av det. Dessutom finns det mängder med smaker att välja mellan. Från och med nu kan du till exempel röka jordgubb, lakrits eller cola. Du kan även välja vanlig tobakssmak om du tycker om den smaken.

Sist men inte minst är det en fantastisk ekonomisk fördel med att byta till elcigg, du betalar lika mycket för 10 ml juice som du betalar för ett ciggpaket, detta är motsvarande 10.​