Anlita Hemrex för fönsterputs i Lund

I Lund finns ett Fönsterputs företag som heter Hemrex och som specialiserar sig på att hålla rena och fräscha fönster. De är ett professionellt företag som startades 2011. Sedan dess har företaget växt och har idag ett stort utbud av kunder som är både företag och privatpersoner.

Anlita företaget
Företaget Hemrex jobbar på att man som kund ska känna sig trygg och säker med den tjänst man betalar där. Därför vill de gärna göra hembesök för att presentera sig och prata med kunden om dess behov och även för att ge kostnadsförlag. De gör mer än att tvätta fönster så om man vill kan man ha all städning av dem.
Det går utmärkt att anlita dem en gång om man vill städa före eller efter en större tillställning, men om man vill ha hjälp regelbundet kan man även få det i deras abonnemang

Fönsterputsarna på Hemrex har kundfokus och helhetstänk!

Det kan vara både svårt och tråkigt att putsa fönster och det är i regel det sista man vill göra. Då är det bra att veta att det finns företag som Hemrex. De har specialiserat sig på städning och framförallt fönsterputsning.

Inte bara fönsterputs utan helhetstänk
Om man är intresserad av fönsterputs Lund kan man anlita Hemrex och boka in ett möta med dem. De kommer då att göra ett hembesök hos en för att diskutera vad man behöver ha hjälp med och hur ofta. De tycker om att möta sina kunder och värdesätter deras behov. Vill man få sina fönster putsade i Lund ska man anlita Hemrex och de gör också mer än bara putsa fönster, de har ett helhetstänk och värnar om sina kunder och deras behov. Behöver man ha hjälp med strykning, veckostädning, gräsklippning, målning eller liknande så har de även lösningar för de och de sätter kunden i fokus.